Skip to main content

OVER ONS

GESCHIEDENIS

Handelsonderneming Beelen B.V. is in 1953 opgericht door Jan Beelen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we, na een aantal verhuizingen binnen Lisse, gevestigd aan de Heereweg 5b, waar wij 15.000 m2 opslag voor circa 15.000 palletplaatsen tot onze beschikking hebben. Aanvankelijk zijn wij begonnen met een beperkt assortiment verpakkingsmaterialen voor de bloembollensector maar inmiddels omvat ons assortiment een zeer gevarieerd aanbod van algemene verpakkingsmaterialen voor iedere sector.

Play Video

Rondleiding door
Beelen Verpakkingen

BEDRIJFSPROFIEL

Ons magazijn is verwarmd, beveiligd en voorzien van een sprinklerinstallatie voor een veilige en verantwoorde opslag van uw en onze voorraad verpakkingsmaterialen. Ons ERP-systeem stelt ons in staat het voorraadniveau van de verpakkingsmaterialen in ons magazijn te bewaken. Via dit systeem wordt gesignaleerd wanneer aanvulling van voorraad noodzakelijk is. Vanuit ons magazijn kunnen wij u vaak al binnen één werkdag beleveren. Wij hebben hiervoor de beschikking over vier eigen vrachtwagens. Aanvullend beschikken we over een aantal transporteurs die ook buiten onze regio de materialen snel kunnen afleveren.

Onze producenten in Nederland, België en Duitsland zijn specialisten die ons in staat stellen een uitgebreid assortiment standaard artikelen aan te bieden. Dit assortiment kan worden aangevuld met speciaal voor u ontwikkelde verpakkingen, vervaardigd volgens uw specificaties op het gebied van formaat, kwaliteit, bedrukking en uitvoering.

Ook voor kleinere aantallen en snelle levertijden werken wij samen met goede partners. Graag bespreekt een van onze buitendienstmedewerkers met u de mogelijkheden om ook aan u verpakkingsmaterialen just-in-time te leveren.

ONS TEAM

Mattijs Beelen
Commercieel Directeur

Mark Beelen
Financieel Directeur

Luc Beelen
Logistiek Directeur

Ruud Pennings
Manager Inkoop en Commerciële Binnendienst

Mark den Hollander 
Logistiek Manager

Kees Oudshoorn
Teamleider Logistiek

Ruud van der Meij
Accountmanager

Jeffrey van Gerven
Accountmanager

Monique van der Plas
Medewerkster commerciële binnendienst

Kitty Verwoerd
Medewerkster commerciële binnendienst

Jerry de Bruin
Hoofd Financiële administratie

Renate Bakker
Financieel administratief medewerkster

Petra Verschoor
Administratief medewerkster

Ben Verschoor
Coördinator goederen ontvangst

Peter van der Putten
Chauffeur

Fred van der Raad
Chauffeur

Marcin Mròz
Magazijnmedewerker/Chauffeur

Dirk Ouwehand
Magazijnmedewerker/Chauffeur

Rob van Maastrigt
Magazijnmedewerker/Chauffeur

Wojciech Weclawowicz
Productie- en Magazijnmedewerker

Kevin Hoogervorst
Magazijnmedewerker